Brandweerevent 2019: GBO-SO is er weer bij!

  • Nederland
  • 24 september 2019

Grootschalig en Specialistisch Brandweeroptreden (GBO-SO) is er weer bij op het Brandweerevent op 3 en 4 oktober!

Ontdek de chemie van samenwerken tijdens de deelsessie van het specialisme Incidentbestrijding Gevaarlijke Stoffen. Incidenten met gevaarlijke stoffen komen wellicht niet vaak voor, maar de impact kan enorm zijn. Daarom ontwikkelt het specialisme IBGS een landelijke voorziening, vanuit het programma GBO-SO, om zo goed mogelijk op dit soort situaties voorbereid te zijn. Hoe los je dilemma's en vragen op als je in het actiecentrum tijdens een GRIP-incident gebrieft wordt door de Algemeen Commandant Brandweer? Pak je rol en ga aan de slag in ons actiecentrum tijdens de deelsessie IBGS.
(tekst gaat onder de foto verder)

Beursquiz op het inspiratieplein

 

Op het inspiratieplein is GBO-SO aanwezig om informatie te geven over de verschillende specialismen. Wil jij meteen profiteren van je opgedane kennis over GBO-SO en daarmee een leuke prijs winnen? Doe dan mee met de GBO-SO beursquiz! Loop langs op het inspiratieplein om daar mee te doen met een van de quizrondes die we spelen. Weet jij de meeste punten binnen te halen? Meedoen is eenvoudig, je gebruikt je eigen mobiele telefoon en iedere quizronde duurt ongeveer 10 minuten.

GBO-SO

Soms zijn incidenten zo complex dat er speciale kennis en materieel nodig is. Daarvoor zijn er specialistische teams. Samen werken we aan grootschalig en specialistisch brandweeroptreden.

GBO-jaaroverzicht-2016-1.jpg

Delen