Brandweerevent 2019

Inschrijven, het kan nog even(t)

  • Nederland
  • 03 september 2019

Drie en vier oktober ontmoeten honderden collega’s elkaar op het Brandweerevent. Twee dynamische dagen waar het delen van kennis en elkaar ontmoeten en inspireren centraal staan. Als je op de hoogte wilt zijn van alle laatste ontwikkelingen van ons vak, dan moet je hier zeker bij zijn. Dus ga naar de site en meld je aan! Want van delen word je rijk.

Heb je het programma al bekeken? Je kunt kiezen uit dertig deelsessies. Laat je inspireren door collega’s en sponsoren, zowel uit eigen land als daarbuiten. Daarnaast valt er ook op het inspiratieplein veel te beleven, leren en winnen! Bekijk onze site voor een overzicht van het hele programma.

Let’s get future proof

Een betere wereld begint bij jezelf. Niet alleen privé, maar ook op je werk. Tijdens het Brandweerevent komen honderden collega’s samen om elkaar te ontmoeten, kennis te delen en inspiratie op te doen. De behoefte aan duurzame events groeit. En daar sluiten wij ons helemaal bij aan. Duurzaamheid is een belangrijk thema! We slaan de handen ineen met de locatie Hart van Holland. Zij maken tijdens het Brandweerevent gebruik van lokale leveranciers en buitenbeentjes om voedselverspilling tegen te gaan, ze werken met duurzame energie én het bestek is van biologisch afbreekbaar materiaal. Maar dat is niet het enige, we hebben dit jaar ook bewust gekozen voor een logo dat opnieuw te gebruiken is. Zo hoeven we niet jaarlijks alles opnieuw te laten bedrukken. Ook maken we tijdens het event gebruik van een speciale app. Dit bespaart een flinke hoeveelheid papier, want het programma kun je gewoon op je telefoon vinden. En mocht je nou zelf ook nog je steentje willen bijdragen: het Hart van Holland is hartstikke goed bereikbaar met het openbaar vervoer!

App Brandweerevent

Brandweerevent App 

We doen steeds meer digitaal, ook tijdens het Brandweerevent. Daarom lanceren we dit jaar de enige echte Brandweerevent App! Zodra je je inschrijft voor het Brandweerevent, ontvang je eind september een infomail met daarin alles wat je moet weten over de app. Wanneer je de mail opent op je telefoon, kun je de app direct downloaden. Hier vind je niet alleen een plattegrond en het complete programmaoverzicht, maar via de app kun je ook opgeven welke deelsessies je wilt bezoeken. Dit kun je op de dag van het event zelf nog veranderen, maar vol is vol. En ook dat kun je precies zien in de app!

Het laatste nieuws

Wil jij op de hoogte blijven van het Brandweerevent? Schrijf je dan in voor de Brandweerevent nieuwsbrief!

Delen