Stuur ons je mooiste brandweerfoto

  • Nederland
  • 06 november 2018

Een jaaroverzicht met daarin een foto die jij hebt gemaakt? Hoe leuk is dat? Duik je fotoarchief in en stuur ons voor 20 november aanstaande je mooiste brandweerfoto(‘s).

Half december verschijnt het winternummer van de Brandweerkrant. Bij dit nummer verspreiden we een jaarkalender voor 2019 in de vorm van een poster. Op de poster staan per maand alvast de landelijke evenementen ingevuld. De kalender kun je verder zelf aanvullen met belangrijke data voor jouw post. De kalender kan natuurlijk niet zonder beeld. Daarom aan jou de vraag om een mooie foto aan te leveren.

Wat zoeken we?

Voor de beelden zijn we op zoek naar diversiteit binnen de brandweer. Diversiteit wat betreft mensen, materieel, taken en inzetten. Ook is het natuurlijk mooi als de vier seizoenen zichtbaar naar voren komen in verschillende foto’s. Kortom, verras ons met een beeld dat voor jou sprekend is voor de brandweer en wie weet verrassen wij jou door de foto op de kalender te publiceren.

Vanwege de overweldigende hoeveelheid reacties op deze oproep om foto’s te sturen, puilt onze mailbox nu al uit. Via deze weg willen we alle inzenders enorm bedanken.

Wij gaan aan de slag om uit de vele inzendingen foto’s te selecteren voor de poster met de jaarkalender.

Inzenden van foto’s is dus niet meer nodig.

Brandweerkrant

Vier keer per jaar verschijnt de Brandweerkrant van Nederland, met nieuws van en voor de regio's.

Brandweerkrant.jpg

Delen