Gezamenlijk over de Via Gladiola

  • Nederland
  • 27 juni 2018

Het is bijna zover: de Nijmeegse Vierdaagse 2018 gaat op dinsdag 17 juli van start. Veiligheidsregio Gelderland-Zuid (VRGZ) organiseert weer een feestelijk ontvangst met barbecue voor de lopers en verzorgers die vanuit de brandweer en veiligheidsregio’s aan de start verschijnen.

Ook verzorgt VRGZ de laatste stopplaats op de dag van de intocht. Vanaf dat punt is er een gezamenlijke intocht over de Via Gladiola.

Barbecue
Op maandag 16 juli staan de deuren van de Nijmeegse brandweerkazerne open voor alle lopers en verzorgers van de brandweer en veiligheidsregio’s. Wil je erbij zijn? Meld je dan uiterlijk op 6 juli aan via brandweernijmegen@vrgz.nl.

Gezamenlijke intocht
We hopen ook dit jaar weer dat op vrijdag veel collega’s gezamenlijk de laatste vijf kilometer afleggen over de Via Gladiola. Bij de laatste stop verwelkomt VRGZ alle lopers die werkzaam zijn binnen één van de veiligheidsregio’s. Je krijgt hier wat te eten en te drinken. Je hebt de keuze om de laatste kilometers zelfstandig of gezamenlijk te lopen. Lijkt je het leuk om met de groep mee te lopen, meld je dan ook uiterlijk 6 juli aan via brandweernijmegen@vrgz.nl.

Meer verhalen voor en door de regio’s lees je in het zomernummer van de Brandweerkrant van Nederland. Deze krant ligt ook op de koffietafels in alle posten in het land.

Je kunt de de Brandweerkrant ook downloaden.

Delen