Brandweerkrant met blikvanger

  • Nederland
  • 18 december 2018

Het winternummer van de Brandweerkrant ligt morgen weer op de koffietafels van alle posten. Met deze keer als extra een jaarkalender met daarop foto’s die zijn ingezonden door collega’s uit het land. Een handige blikvanger voor aan de muur of op het prikbord.

In de krant nemen we je mee in het Europese project Firefighters Plus waarin we als brandweer laten zien dat we nog meer doen voor onze medemens. Zo kunnen de mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank in diverse regio’s rekenen op de steun van de brandweer. Deze en andere mooie initiatieven lees je in de Brandweerkrant.

Zorg

Dankzij de vele stemmen op www.brandweer.nl is het gelukt in de prijzen te vallen. Daarmee laten we zien dat we als brandweer ook online 24 uur per dag paraat staan voor de samenleving. Maar soms hebben we als brandweermensen ook zelf hulp nodig. We maken in ons werk veel mee en dat is soms moeilijk een plek te geven. Dan kun je hulp krijgen, zowel binnen als buiten de brandweer. Oud-collega’s Ed, Cor en Ronald delen hun ervaringen die jou misschien ook een stap verder helpen.
Naast zorg voor elkaar, delen we in dit nummer ook veel ontwikkelingen rondom brandweerzorg: verschillende oefeningen, een nieuwe kazerne, nieuw materieel en het werven van nieuwe collega’s. Kortom een nummer vol mooie verhalen door en voor de regio’s.

Brandweerkrant

Vier keer per jaar verschijnt de Brandweerkrant van Nederland, met nieuws van en voor de regio's.

Brandweerkrant Juni 2020 Header

Delen