Gezocht: secretaris Vakgroep Arbeidsveiligheid

  • Nederland
  • 13 november 2017

Heb jij affiniteit met het beleidsveld arbeidsveiligheid, organiserend vermogen, samenwerkingsgericht en beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden? Dan is de Vakgroep Arbeidsveiligheid misschien wel op zoek naar jou!

De vakgroep

De vakgroep, die valt onder de programmaraad Incidentbestrijding, behartigt de belangen van de brandweer op het beleidsveld arbeidsveiligheid. Op dit moment zijn de ontwikkelingen op het gebied van arbeidsveiligheid binnen de brandweer erg actueel. Bijvoorbeeld Implementatie van de arbeidscatalogus, arbeidshygiëne en veiligheidscultuur zijn zeer actuele onderwerpen.

De secretaris

De secretaris van de vakgroep weet door een positieve, open en vragende houding mensen te binden en te enthousiasmeren, alsook relevante (externe) ontwikkelingen te signaleren en te agenderen. Hij/zij doet dit in nauwe samenspraak met de vakgroepvoorzitter en de programma­coördinator Incidentbestrijding van Brandweer Nederland.
De functie is zeker geschikt voor collega’s die zich graag willen verbreden en ontwikkelen, hun netwerk willen uitbreiden en betrokken willen worden bij actuele landelijke thema’s op het gebied van arbeidsveiligheid. De functie behelst – indicatief –  een inzet van 200 uur op jaarbasis.

Wil je meer weten? Bekijk dan de hele vacature Secretaris Vakgroep Arbeidsveiligheid

 

Veilig en gezond werken

Wil je meer weten over arbeidsveiligheid bij de brandweer? Kijk dan bij Veilig en gezond werken.

Flevoland-arbeidshygiene-3.jpg

Delen