Jouw bijdrage is erg belangrijk!

Belevingsonderzoek van start

  • Arnhem
  • 23 mei 2017

Vanaf vandaag verspreiden alle regio’s per mail de digitale vragenlijst van het landelijke belevingsonderzoek onder repressieve brandweermensen. Daarin kun je je mening over ‘brandende kwesties’ kwijt. Met dit onderzoek krijgen we beter in beeld hoe repressieve collega’s aankijken tegen hun werk. De vakbonden, de Vakvereniging voor Brandweervrijwilligers, bestuurders en de Raad van Brandweercommandanten hebben de handen ineen geslagen om samen dit grootschalige onderzoek uit te voeren. Op basis van de resultaten kunnen we met elkaar in gesprek over de verdere ontwikkeling van de brandweer.

Alle repressieve brandweercollega’s krijgen via de mail de uitnodiging om de vragenlijst in te vullen. Hoe meer collega’s dit doen, des te duidelijker het beeld. De vragenlijst is minimaal drie weken online beschikbaar via de link in de mail die je van jouw regio ontvangt.

De resultaten van het onderzoek worden na de zomer verwacht. Zowel de regionale als de landelijke uitkomsten zijn dan voor iedereen te bekijken. Deze website geeft regelmatig een inkijkje in de voortgang van het onderzoek. Ook vind je hier een lijst met veelgestelde vragen en de informatieflyer die bij het meinummer van de Brand & Brandweer zat.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je iets aan ons kwijt? Mail het naar belevingsonderzoek@aef.nl.

Logo´s

Belevingsonderzoek-Jij-bent.jpg

Delen