Webinar Waterstof

Het IFV en Brandweer Nederland slaan de handen ineen en organiseren een serie webinars over de veiligheidsaspecten van de energietransitie: Veilige Energietransitie Live. In vier afleveringen behandelen we de thema’s waterstof, elektrificatie, zonneweides en automotive. Een panel van deskundigen vanuit wetenschap, veiligheidsregio, verzekeraar en praktijk schuift aan om deze actuele onderwerpen vanuit verschillende perspectieven te belichten! Het eerste webinar staat in het teken van waterstof.

Aflevering 1: Waterstof

In ruim anderhalf uur word je meegenomen in de achtergronden, laatste ontwikkelingen en praktijkervaringen met de toepassing van waterstof als energiebron. Lector Energie- en transportveiligheid Nils Rosmuller gaat in gesprek met de volgende gasten:

  • Ad van Wijk, hoogleraar Future Energy Systems aan de TU Delft
  • Willem Hazenberg, Project Manager Business development Hydrogen and Geothermal bij Stork
  • Bart Vogelzang, Alliander
  • Dirk van Dijken, coördinator afdeling Risicobeheersing, Veiligheidsregio Drenthe.

Via de chat kun je direct je vragen stellen. Het webinar sluit af met een paneldiscussie.

Voor wie?

De webinarserie is bedoeld voor medewerkers van veiligheidsregio's, gemeenten, ministeries en (crisis)partners die meer willen weten over de veiligheidsaspecten van de energietransitie.

Aanmelden

Geïnteresseerd? Meld je aan via dit formulier.

Kort voor aanvang van het webinar ontvang je een link waarmee je kunt inloggen. Ben je niet in de gelegenheid om het webinar live te volgen? Kijk de aflevering op een later tijdstip terug via het YouTube-kanaal van het IFV.

Noteer alvast in je agenda

Aflevering 2: Elektrificatie op donderdagmiddag 8 april 2021
Aflevering 3: Zonneweides op vrijdagmorgen 23 april 2021
Aflevering 4: Automotive op donderdagmiddag 27 mei 2021

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met IFV Kennisevents, telefoon 0643234600, e-mail kennisevents@ifv.nl.

Webinar Waterstof


Delen