Webinar STH draait door!

Het programma Grootschalig Brandweeroptreden en Specialistisch Optreden (GBO-SO) draait door! Via een reeks webinars nemen we je dit najaar mee in de wereld van de specialismen die onder het programma vallen: Technische Hulpverlening (STH), Natuurbrandbeheersing, Logistiek en Ondersteuning (L&O) en Incidentenbestrijding Gevaarlijke Stoffen (IBGS).

Schuif (digitaal vanuit huis) aan tafel bij de specialisten en beleef waar het binnen ieder specialisme om draait. Wat wordt er straks opgeleverd aan de regio’s? Wat is er al? Welke ontwikkelingen zijn er? Hoe werken we samen? Welke meerwaarde heb jij in de praktijk aan een van de specialismen?

We trappen op 9 september om 20:00 uur af met de webinar STH draait door! Mocht je op 9 september niet kunnen, dan is er op 10 september om 15:00 nog een herhaling. 

Programma

  • Specialisten aan het woord over de succesvolle inzet en redding na de explosie en instorting van een grillroom in Coevorden (07-12-2019).
  • STH werkt aan een specialisatie, in samenwerking met ProRail: complexe spoorincidenten. Wat zijn de laatste ontwikkelingen?
  • Aan tafel met USAR.nl, hoe werken we samen en waar versterken we elkaar?
  • STH zoekt nieuwe collega's, heb jij het in je?

Voor wie?

De webinar is toegankelijk voor iedere brandweercollega. In het bijzonder is de webinar interessant om te volgen voor brandweercollega’s werkzaam bij de afdeling incidentbestrijding, vakbekwaamheid en/of de meldkamer. Uiteraard is iedereen die geïnteresseerd is in het landelijk specialisme STH en hier meer over wil leren en weten is van harte welkom om deel te nemen.

Aanmelden

Aanmelden voor de webinar STH draait door? stuur een e-mail naar: kennisevents@ifv.nl

Let op! Geef bij je aanmelding aan op welke dag je de webinar wil volgen, 9 september 20:00 uur of de herhaling op 10 september om 15:00. 

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op, telefoon 026 355 22 08, e-mail kennisevents@ifv.nl.

Of ga naar STH draait door pagina.

Webinar STH draait door!


Delen