Rookmelders Redden Levens!

Op 29 september trappen we de campagne Brandpreventieweken 2020; ‘Rookmelder redden levens’ af met een online congres. Dit congres is een samenvoeging van de Expertdag die vanwege Corona niet is doorgegaan en het startevent van de Brandpreventieweken 2020 en is bestemd voor brandveilig leven professionals van de brandweer/veiligheidsregio’s en hun partners.

Experts en ervaringsdeskundigen zullen  hun kennis en ervaring met je delen. Het ministerie van Binnenlandse Zaken geeft een toelichting op de aanstaande rookmelderverplichting per juli 2022, je wordt bijgepraat over het juiste plaatsingsadvies voor rookmelders (en wat de meest voorkomende uitzonderingen daarop zijn), een gedragswetenschapper laat zien welke argumenten juist wel of net niet werken in publiekscommunicatie over rookmelders en nog veel meer. En, last but not least, de uitreiking van de Gouden Rookmelder voor het beste brandveilig leven project van afgelopen jaar.

Zet 29 september in je agenda en meld je aan via deze link! Het online congres begint om 09.30 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur. Samen gaan we aan de slag voor een succesvolle campagne ‘Rookmelders redden levens’ en een brandveiliger Nederland. 

Rookmelders Redden Levens!
IFV
Kemperbergerweg 783
Arnhem

Delen