LEC BrandweerBRZO: PASSIE IVtijd

Passie voor het vak, hét thema op deze najaarsnetwerkdag. Met Dr. Simon Thurlbeck CEng, directeur van High14 Technologies Ltd, directeur van PFPnet en visiting professor aan de Universiteit van Manchester, die u gaat inspireren aan de hand van sprekende voorbeelden uit de wereld van passieve brandbeveiliging en ageing. Ook krijgt u de broodnodige portie casuïstiek voorgeschoteld op deze netwerkdag. Met (com)passie zullen repressieve deskundigen in vier parallelle workshops ons ‘rode hart’ laten kloppen en ons laten ervaren wat er zoal komt kijken bij het bestrijden van industriële incidenten.

Dr. Simon Thurlbeck start het programma met een Engelstalige presentatie over het inspectiethema ‘ageing passive fire protection’. Een thema dat ook vanaf januari 2019 wordt uitgevoerd tijdens Brzo-inspecties. Thurlbeck laat hierin zien welke passieve brandbeveiligingsmaterialen men kan tegenkomen bij diverse branches tijdens de productie, opslag en distributie. En met verhelderende foto- en videobeelden besteden we aandacht aan het onderhoud en de reparatie van deze materialen. 
Het LECBRZO is zeer verheugd dat het LiOGS, H2K en de Gezamenlijke Brandweer een bijdrage leveren, waarbij zij ons op geheel eigen wijze (via scenario-denken en praktijkvoorbeelden) in vier parallelle workshops, meenemen in het onderwerp van industriële brandbestrijding

Voor wie

Brzo-toezichthouders en vergunningverleners van veiligheidsregio’s en andere inspectiediensten. 
Deelnemers vanuit brancheorganisaties en adviesbureaus zijn uitsluitend welkom op uitnodiging.

Programma en aanmelden

Bekijk hier het programma.

Meer informatie

Voor meer informatie en vragen over deze dag kunt u contact opnemen met IFV Kennisevents.
E-mail: kennisevents@ifv.nl, telefoon 026 355 22 02.

LEC BrandweerBRZO: PASSIE IVtijd
Kemperbergerweg 783
6816 RW Arnhem

Delen