Mud Masters 2018

Houd jij wel van spektakel en ben je niet bang voor een beetje viezigheid? Dan is de Mud Masters echt iets voor jou!

Op 22 en 23 september vindt in Biddinghuizen weer een Mud Masters plaats. Tijdens dit weekend staan duizenden mannen en vrouwen met modderhonger in hun ogen klaar bij de startlijn om de Mud Masters stormbaan te overwinnen! Meedoen aan Mud Masters is er eentje voor op de bucketlist! Zoiets doe je natuurlijk samen met brandweercollega’s, als je voor het echte teamwork gaat!!!

Als de brandweer

De belangstelling vanuit de brandweer wordt alsmaar groter, zoals is gebleken de afgelopen jaren. De Brandweer Sportbond Nederland wil daarom een zichtbare brandweerdeelname. Hiervoor hebben wij weer een optie genomen op een flink aantal plaatsen in het startvak, samen met de collega’s van de politie. Dat is op zaterdag 22 september om 11.50 uur (startserie Hotel).

Net zoals de politie,  start ook de brandweer in een eigen outfit. Voor de brandweer betreft dit een -speciaal voor de Mud Masters- rood sportshirt, die je gratis krijgt aangeboden. Je bent wel verplicht deze ook te dragen!

Mud Masters 2018
Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen

Kosten en inschrijving

Schrijf je je voor 28 februari in? Dan krijg je als brandweermedewerkers (geen familie, vrienden of kennissen) een korting van 10% op de geldende ticketprijs. Inschrijven moet via onderstaande link.

Inschrijving na 28 februari kan ook via deze link. Je ontvangt dan geen korting, maar een gezamenlijke start wordt wel gegarandeerd.
Bij de inschrijving kun je tevens aangeven welk maat shirt je hebt. Van de organisatie ontvang je na afloop óók nog eens het “Mud Master T-shirt”!

Aanmelden Mud Master
Brandweer Sportbond

De ervaring van vorig jaar leert dat de beschikbare plaatsen snel gaan, dus verzeker je van deelname en meld je nu aan (VOL = VOL !!!)

Delen