Kennisdag: Inzicht in vakbekwaamheid multifunctionarissen

Uit de Staat van de Rampenbestrijding 2016 blijkt dat de veiligheidsregio’s nog onvoldoende inzicht hebben in de vakbekwaamheid van multifunctionarissen. Verschillende veiligheidsregio’s beschikken over een registratiesysteem. Dit blijft echter veelal beperkt tot de registratie van aanwezigheid. Op dit moment zijn er zes veiligheidsregio’s die volgens de Staat de ‘basis op orde’ hebben. En alleen de Veiligheidsregio Utrecht heeft het inzicht in vakbekwaamheid ‘op niveau’. 

Het landelijk netwerk MOTO, de Inspectie V&J en het project Kwaliteit & Vergelijkbaarheid willen daarom graag dat veiligheidsregio’s kennis met elkaar gaan delen en systematieken gaan uitwisselen. Daartoe vormt deze kennisdag een eerste aanzet.

Programma

Bekijk het programma​.

Voor wie?

Deze kennisdag is bedoeld voor multi-crisisfunctionarissen in de veiligheidsregio’s zoals: MOTO-coördinatoren, kennisregisseurs en kwaliteitscoördinatoren

Aanmelden

Wegens groot succes is de bijeenkomst volgeboekt. Wanneer u zich wilt aanmelden voor de wachtlijst kan dat via kennisevents@ifv.nl. Als er een plaats voor u beschikbaar komt, dan nemen wij contact met u op.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met IFV Kennisevents, e-mail kennisevents@ifv.nl. tel 026 355 22 08. Bekijk de locatie

Kennisdag: Inzicht in vakbekwaamheid multifunctionarissen
Bastion 73
3905 NJ Veenendaal

Delen