Kennisdag Arbeidsveiligheid

Binnenkort is het zover. Dan heten we u weer graag welkom voor weer een nieuwe Kennisdag Arbeidsveiligheid. En daar kijken we best naar uit, omdat wij, de vakgroep Arbeidsveiligheid en het KCVA, samen een mooi programma voor u hebben samengesteld.

De veiligheid van duikers, vervuild oppervlaktewater, de toekomstvisie over arbeidsveiligheid, warme branche R&IE, mentale kracht, actualiteiten en nieuwe technologieën: een boeiende variatie aan veelbesproken thema’s die tijdens deze kennisdag voorbijkomen. Hét centrale speerpunt is duurzame inzetbaarheid. 

In het plenaire programma komen sprekers aan het woord van de vakgroep Arbeidsveiligheid, de Regio Alkmaar en de Brandweer Gooi- en Vechtstreek. Zij geven hun visie en delen met de deelnemers hun kennis en ervaring. Een programma afgewisseld met deelsessies waarin enthousiaste workshopleiders onder meer vertellen over hoe een warme R&IE nuttig uitgevoerd kan worden, wat MOSES doet voor de gezondheid van brandweermensen en wat het effect is van stress op prestatie.

Voor wie

Deze kennisdag is interessant voor professionals van de brandweer en samenwerkingspartners.

Programma

Bekijk hier het volledige programma. 
Tijdens deze netwerkdag bezoekt u in twee rondes een deelsessie. Bij uw aanmelding kunt u voor iedere ronde een voorkeur en een reservekeuze opgeven. Bekijk hier de deelsessies. 
Nb. Sommige sessies hebben een beperkte capaciteit, dus wees er snel bij!

Kosten en aanmelden

Deelname is kosteloos. Aanmelden doet u via MijnIFV.nl. Hebt nog geen IFV-account? Registratie voor een inlogcode kan in enkele stappen.

Vragen

Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met IFV Kennisevents, telefoon: 026 355 2202 of e-mail kennisevents@ifv.nl

Meetwitteren?

Dit doet u via #kennisdagav2018

Nieuwsgierig geworden naar alle nieuwe ontwikkelingen? 
Kom dan ook op donderdag 22 november!​

Kennisdag Arbeidsveiligheid
Kemperbergerweg 783
6816 RW Arnhem

Delen