Kennisbijeenkomst uitrukkleding

Samen met veiligheidsregio’s organiseert het IFV een kennisbijeenkomst over uitrukkleding. Het doel van deze dag is het delen van kennis en kennisnemen van de laatste ontwikkelingen in de markt. Tijdens deze informele bijeenkomst krijgt u de kans om met andere regio’s en verschillende marktpartijen in gesprek te gaan over uitrukkleding. Verschillende regio’s delen hun recente ervaringen. Welke keuzes hebben zij gemaakt bij de aanschaf en uitrol van de nieuwe pakken? Wat hebben zij van de trajecten geleerd?

Voor wie?

Deze kennisbijeenkomst is interessant voor iedereen die werkzaam is bij de brandweer en/of de veiligheidsregio en betrokken is bij materieelbeheer, zoals: management, leidinggevenden, hoofden technische dienst, medewerkers van materieel en verwerving, incidentbestrijding, preparatie en repressie en inkopers bij de brandweer.

Programma

Maarten Zijp van Veiligheidsregio Brabant-Noord is de dagvoorzitter. Anton Slofstra, directeur brandweer van de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden, opent deze dag het programma. In de middag zijn er ook marktpartijen aanwezig. Je krijgt de gelegenheid om productontwikkelingen op het gebied van uitrukkleding te bekijken. Ook sluiten in de middag collega’s van de veiligheidsregio’s en geïnteresseerde marktpartijen aan bij twee discussierondes. Meer informatie over het programma en de vijf workshops vind je op de website van het IFV.

Aanmelden

Aanmelden kan eenvoudig via de website. De keuze voor de workshops maak je op 18 januari bij het ophalen van uw naambadge bij binnenkomst. Heb je geen IFV-account? Registratie voor een inlogcode kan in enkele stappen.

Meer informatie

Neem voor algemene vragen contact met op via e-mail kennisevents@ifv.nl, telefoon 026 355 22 02. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Ruud Scheerder, portfoliomanager Facilitair, telefoon 06 11 51 43 30 of e-mail ruud.scheerder@ifv.nl.

Kennisbijeenkomst uitrukkleding
Kemperbergerweg 783
6816 RW Arnhem

Delen