11e Nationaal Congres Fire Safety & Science

De ontwikkelingen op het terrein van Fire Safety Engineering en innoverende brandbestrijding staan niet stil. Er is de afgelopen jaren nationaal en internationaal onderzoek gedaan. Sprekers en workshopleiders uit binnen- en buitenland nemen je ook dit jaar weer mee in de nieuwste ontwikkelingen, resultaten en inzichten tijdens dit tweedaagse congres.

Voor wie?​​

Dit congres is interessant voor bouwplantoetsers, beleidsmakers Brandveiligheid bij gemeenten, brandweerkorpsen en veiligheidsregio's, projectontwikkelaars, bouwkundigen, architecten en brandveiligheidsadviseurs, beleidsadviseurs Brandveiligheid bij de diverse overheden, wetenschappers, onderzoekers, docenten/studenten op het gebied van risicobeoordeling, brandpreventie en FSE. Repressief leidinggevenden bij brandweerorganisaties. Brandonderzoekers en kennisregisseurs. Natuurlijk is iedereen die betrokken is bij (de innovatie van) bouw- en brandveiligheid ook van harte welkom!

Programma

We hebben een programma samengesteld waarin we wetenschap en praktijk met elkaar verbinden, maar ook de verbinding blijven leggen tussen brandpreventie en brandbestrijding. We nodigen je dan ook graag uit om ook eens een andere workshop te bezoeken dan waarvoor je vanuit jouw professie wat vanzelfsprekender zou kiezen.

Meer informatie

Wil je je aanmelden of zoek je nog meer informatie? Kijk dan op de website van het IFV.

(foto: Jeffrey Koper)

11e Nationaal Congres Fire Safety & Science
Kemperbergerweg 783
6816 RW Arnhem

Delen