Omgevingsbewust commandovoeren

Welke rol spelen situational awareness en de human factor tijdens het aansturen van een grootschalig brandweerincident? Uit ons onderzoek naar commandovoering bij grootschalig brandweeroptreden is gebleken dat de mens feilbaar is en dat de human factor veel meer aandacht verdient. De hoogste tijd voor een internationale bijeenkomst waarin het belang van de human factor in de crisisbesluitvorming en incidentbestrijding vooropstaat!

Programma

Gastsprekers uit Nederland, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten nemen u mee in dit boeiende onderwerp. Welke ervaringen hebben zij met situational awareness? Er gebeurt gelukkig al het een en ander op het gebied van de human factor. Een van de sprekers is Rich Gasaway, dé expert op het gebied van situational awareness bij de brandweer in de Verenigde Staten. In de middag staan interactieve workshops met de (inter)nationale experts op het programma.

Voor wie?

Bevelvoerders, (hoofd)officieren, adviseurs gevaarlijke stoffen, commandanten van dienst, leidinggevenden incidentbestrijding, beleidsmedewerkers vakbekwaamheid, specialisten grootschalig optreden.

Meld je aan

Wil je deze internationale bijeenkomst op 18 oktober niet missen? Meld je dan nu alvast aan.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van het IFV.

Omgevingsbewust commandovoeren
Kemperbergerweg 783
6816 RW Arnhem

Delen