Mud Masters 2017

Houd jij wel van spektakel en ben je niet bang voor een beetje viezigheid? Dan ben jij een echte Mud Master! Deelnemen aan de Mud Masters 2017 staat dan zeker op je bucketlist. Natuurlijk met je brandweercollega's als je voor het echte teamwork gaat!

In het weekend van 23 en 24 september vindt in Biddinghuizen weer een Mud Masters plaats.

De Brandweer Sportbond Nederland wil, net als vorige jaren, met een grote groep brandweercollega’s deelnemen. Hiervoor hebben wij een optie gezet op een vast aantal plaatsen.

UPDATE: 

Helaas zijn de brandweerkaarten voor 2017 uitverkocht!

Brandweer prominent aanwezig

Op zaterdag 23 september (11.50 uur, startserie Hotel) starten we niet alleen gezamenlijk, maar we starten ook allemaal in dezelfde outfit. De Brandweer Sportbond heeft, speciaal voor de Mud Master,  rode sportshirts aangeschaft. Bij de inschrijving moet je aangeven welke maat shirt je nodig hebt.
Van de organisatie ontvang je na afloop óók nog eens het Mud Master t-shirt!

Mud Masters 2017
Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen

Kosten en inschrijving

De kosten bedragen € 47,- per deelnemer, incl. ticketfee. (De kosten bij individuele deelname liggen beduidend hoger en varieert tussen de € 67,50 en € 77,50.)
De ervaring van vorige jaren leert dat de beschikbare plaatsen snel gaan, dus verzeker je van deelname en meld je vóór 1 augustus aan via onderstaande link:

Aanmelden Mud Master
Brandweer Sportbond

VOL = VOL !!!!

Delen