Leren van elkaar

Incidentonderzoeksdag 2017

Wie kent ze niet, de verhalen over een inzet waarbij de betrokken brandweermensen zeggen: "achteraf bekeken is dat maar net goed gegaan" en "als ik er nu op terugkijk, had ik toen even een moment moeten wachten om de signalen goed te bekijken en dan te besluiten hoe in te zetten". 

Dit is de reden dat we dit jaar de Incidentonderzoeksdag organiseren met het thema 'Stop en denk na, trends bij brand ontsluierd'. Op deze dag staan we stil bij een aantal incidenten die de afgelopen periode hebben plaatsgevonden. Welke trends halen we hier uit en wat zijn de consequenties voor ons eigen handelen? We verwelkomen je van harte op deze interactieve en leerzame dag!

Voor wie?

De Brandweeracademie en Brandweer Nederland organiseren deze dag voor collega's uit de risicobeheersing, incidentbestrijding, vakbekwaamheid en onderzoek. Ook tijdens deze vierde editie staat het leren van incidenten weer centraal. 

Programma

In de ochtend gaan we in op de theorie van de voorspelbare afloop en het leren van de brandweer. In de middag zijn er workshops en mini-colleges waarin je een actieve inbreng kunt hebben en jouw ervaringen delen. In drie ronden zijn er zes deelsessies over o.a. de volgende onderwerpen: branden in grote panden, grootschalig optreden en de relatie tussen risicobeheersing en incidentbestrijding. Bekijk het programma voor meer informatie.

Meld je nu aan

Deelname aan de Incidentonderzoeksdag kost € 80. Na afloop ontvang je twee boeken die tijdens de dag zijn besproken. Vorig jaar was de dag snel volgeboekt. Wil je verzekerd zijn van een plaats? Meld je dan nu aan! Aanmelden kan via de website van het IFV.   

Meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met het congresbureau, telefoon 026 355 22 02, e-mail congresbureau@ifv.nl.

Wij zien je graag op 16 maart!

Incidentonderzoeksdag 2017
Kemperbergerweg 783
6816 RW Arnhem
IOD-002.jpg
IOD-017.jpg

Delen