Inspiratieplein & Sponsoren

Een plek om te netwerken en onder het genot van een kopje koffie met collega’s bijpraten, dat kan op het inspiratieplein. Op de loungebanken, die beschikbaar zijn gesteld door Kees Smit Tuinmeubelen, plof je even neer voor een goed gesprek. Of je bezoekt de verschillende stands voor een flinke dosis inspiratie. Zo hebben alle regio’s én sponsoren een plekje om te laten zien waar ze mee bezig is.

Denk bijvoorbeeld aan Expeditie JIJ van Midden- en West-Brabant, waar ze in gesprek zijn gegaan met alle vrijwilligers in de regio om gezamenlijk te onderzoeken hoe ze hier in de toekomst mee om kunnen gaan. Of bekijk de Buienradar incidenten van Gelderland-Zuid. Daarmee kunnen ze drie dagen vooruit blikken en zo zien wat de paraatheid van TS6 kazernes in de regio is. Young Fire and Rescue van Zaanstreek-Waterland laat zien hoe ze jongeren enthousiast kunnen maken voor het hulpverlenersvak en gaat dus verder dan alleen de jeugdbrandweer. Ontdek bij de World Police an Fire Games Experience aan welke sport jij deel kunt nemen in 2021 en bezoek ook vooral onze sponsoren. Zij vertellen je niet alleen wat ze doen, maar laten je vooral van alles zien en ervaren. Kortom, laat je verrassen: Let’s get inspired.

Ken jij een project waarvan anderen kunnen leren? Mail ons dan vóór 1 september en laat weten wat er op het Brandweerevent zeker niet mag ontbreken.


Sponsorvoorstel Brandweerevent 2019

Voor een mooie en dynamische invulling van het inspiratieplein, dagen wij de sponsors uit om op een leuke, leerzame of interessante manier uit te pakken. Geef zelf invulling aan het sponsorschap! Niet door een standaard aanbod, maar een pakket op maat! Dus een win-win voor beide partijen! Maar… kom vooral zelf met een idee waar jij blij van wordt!

Wil je meer info of het Brandweerevent sponsoren? Stuur ons dan een mail.


Zonder sponsoren, geen event! Het Brandweerevent 2019 wordt mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren (klik ook eens op hun logo...)

Delen