Brandweerevent 2021

Staat het Brandweerevent al in jouw agenda?

Wil jij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de brandweer in binnen- en buitenland? Houd dan 7 en 8 oktober dan vrij in je agenda. Er staan meer dan 30 interessante en leerzame sessies op het programma. Het hele programma volgt snel. We ontmoeten elkaar in ieder geval digitaal en als de maatregelen het toelaten zelfs in het echt. Schakel in wanneer jij wilt en laat je inspireren!

Het delen van kennis, (digitaal) ontmoeten en inspireren staan ook dit jaar weer centraal. Er staan weer veel actuele, leerzame en interessante onderwerpen op de agenda, zoals de Toekomstverkenning Brandweer, de Omgevingswet, Brandonderzoek, een flexibele crisisorganisatie, de digitale brandweer en het dynamische alarmeren. En dit is slechts een greep uit de onderwerpen!

We bespreken een aantal actuele incidenten en twee buitenlandse collega’s delen hun ervaringen. Zo vertelt Sabrina Cohen-Hatton, brandweercommandant West Sussex in Engeland, haar bijzondere verhaal. Zij schreef het aangrijpende boek ‘The heat of the moment’.
Natuurbrandonderzoeker Richard Woods uit Australië is gespecialiseerd in natuurbrandonderzoek en deelt zijn kennis met ons. Daarnaast leveren ook de lectoren een belangrijke bijdrage aan het event.

Dus houd onze website en kanalen op social media in de gaten, want het programma volgt snel!

Delen