Sponsors

De onderstaande bedrijven kunt u op het Brandweercongres ontmoeten. Heeft uw bedrijf interesse in deelname? Neem dan contact op met het congressecretariaat en vraag naar de mogelijkheden om uw diensten of producten op het congres te tonen aan onze deelnemers.

Het Brandweercongres wordt mogelijk gemaakt door de volgende sponsors:

Gouden sponsor

 

Magenta MMT

Magenta MMT levert onder de productnamen VeiligheidsPaspoort en ZoneForce hoogwaardige software voor veiligheidsregio’s en hulpverleningszones. Deze software richt zich primair op de administratieve processen als HRM, verloning, uitrukregistratie, vakbekwaamheidsregistratie en preventie.

Sinds 2012 is Magenta de trotse hoofdsponsor van het Brandweercongres en verzorgt zij ook dit jaar weer de spetterende feestavond. We zien u graag in onze stand of op de dansvloer! Zie ook www.magentammt.nl.


Zilveren sponsors

 

Falck 


Advante is een ondernemend adviesbureau dat zich de afgelopen 18 jaar gespecialiseerd heeft in het begeleiden van organisatieveranderingen bij brandweer, gemeenten en zorg. Onze drive is om op een innovatieve wijze antwoorden te vinden op complexe samenwerkingsvraagstukken. En dat hebben vrijwel alle Veiligheidsregio’s de afgelopen jaren ervaren. Daar zijn we natuurlijk erg trots op! De enorme passie van brandweermensen inspireert ons om gezamenlijk te werken aan organisaties die sterk zijn én tijdig vernieuwen. Een paar voorbeelden van thema’s waar we op dit moment aan werken zijn: materieelbeheer, vakbekwaamheid, nieuwe repressie, organisatie-inrichting en business intelligence.

Zie ook: www.advante.nl


AG5 Skills Management Software: gebruiksvriendelijke en intuïtieve software voor het managen van de vakbekwaamheid van je personeel. Geeft je medewerkers de tools om zelf pro-actiever aan hun vakmanschap/carrière te kunnen werken. 

Kijk voor meer informatie op: www.ag5.nl


Roxit werkt voor ruim 80% van de Nederlandse overheden als softwareproducent en –leverancier, en als dienstverlener voor de informatiehuishouding. Onze opdrachtgevers komen uit de overheidssector en het bedrijfsleven, en bestaan uit provincies, gemeenten, veiligheidsregio’s, adviesbureaus, waterschappen, omgevings-, en milieudiensten.
U kent ons wellicht van onze softwaresuites Squit, Firstwatch, Dezta, RO-Totaal en C-Sam. Bewezen oplossingen voor Bodem, het Omgevingsdomein: Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving, Ruimtelijke Ordening, Ondergrond, Brandveiligheid en GEO data. Software bedacht en gemaakt om de specialisten van de overheid optimaal te ondersteunen bij het uitvoeren van hun taken voor burgers en bedrijven. En met succes. Het werkt als standaard. Het voelt als maatwerk.
Roxit zet zich in om de informatievoorziening bij de overheid te professionaliseren, te innoveren en open te maken. Hierbij staat de keuzevrijheid voor onze klanten altijd centraal. Wij noemen dat “De vrije ruimte”. Meer weten? Kijk dan op www.roxit.nl.


HAAGEN is gespecialiseerd in het creëren van ’s werelds beste oplossingen voor brand- en veiligheidstrainingen. Onze producten bieden realistische en kosteneffectieve trainingsmogelijkheden, waarmee professionele instructeurs beheersbare, veilige en effectieve trainingsoefeningen kunnen geven.

HAAGEN biedt trainingsoplossingen, van draagbare vuurhaarden tot grootschalige, multidisciplinaire trainingscomplexen, afgestemd op de specifieke trainingseisen van elke klant.

Meer weten? Kijk op www.haagen.com.


Rosenbauer behoort tot 's werelds belangrijkste en grootste fabrikanten van materiaal voor brand- en rampenbestrijding. Al meer dan 150 jaar staat deze naam synoniem voor belangrijke innovaties en toonaangevende technieken bij de ontwikkeling en bouw van brandweervoertuigen  volgens Europese en Amerikaanse normen. Rosenbauer biedt brandweerkorpsen een volledig assortiment aan blusvoertuigen, autoladders, hoogwerkers, luchthavenvoertuigen (crash tenders), schuimblusvoertuigen, bijzondere voertuigen, pompen, helmen, bluspakken, stationaire blusinstallaties etc. Daarnaast levert Rosenbauer ook oplossingen voor voertuigbeheer, inzetbaarheid personeel, alarmering en software voor alarmcentrales. Rosenbauer biedt levering, onderhoud, klantenservice en hergebruik (inruil) via een netwerk in meer dan 100 landen, met meer dan 3000 medewerkers en een omzet van circa € 1 miljard.
Kijk voor meer informatie op www.rosenbauer.com.


Training Base Weeze: Europa´s grootste multi-disciplinaire realistische opleidingen- en oefencentrum voor professionele hulpdiensten.
Training Base Weeze: Europe´s largest multi-disciplinairy educations- and training center of Europe for professional first responder organizations.
Training Base Weeze: Europas Größte Multi-disziplinare Ausbildungs- und Übungszentrum für Professionelle Hilfs- und Rettungsdienste.

Zie ook: www.tb-weeze.de


TEXPORT® is een Oostenrijkse fabrikant van hoogwaardige functionele kleding voor brandweer en werkkleding voor binnen- en buitengebruik. De eigen ontwikkelingen gaan van functionele bovenkleding (jassen, broeken, overalls, ...) tot functionele onderkleding (fleece, uniformbroeken, polo’s, ...) en van tot handschoenen tot laarzen. Bovendien kunnen producten “à la tête du client” ontwikkeld, en daarna geproduceerd worden.

Zie ook www.texport.at

Bronzen sponsors


Groenendijk Bedrijfskleding is sinds 1997 totaalleverancier van bedrijfskleding, bedrijfsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen in de gehele Benelux.
Groenendijk is van oorsprong een familiebedrijf uit Woerden, hoofdstad van het Groene Hart. In ons werk staat de klant centraal.
‘Nee’ is geen antwoord, we hebben voor ieder een gepaste oplossing.

Meer weten? Kijk dan op www.groenendijkbedrijfskleding.nl.


Berenschot is een onafhankelijk organisatieadviesbureau en gespecialiseerd in crisismanagement. Al 80 jaar verrassen wij opdrachtgevers als de brandweer met slimme en nieuwe inzichten rondom vakbekwaamheid (TRM, Nationale Nucleaire Oefening), incidentevaluaties (Stuw Grave), cybersecurity (haven Rotterdam) en crisiscommunicatie. Wij gaan hierover graag met u in gesprek!

Kijk voor meer informatie op www.berenschot.nl/veiligheid

Wij gebruiken cookies