Paraktische info

Dit jaar komen we bijeen bij de Midden Nederland Hallen. Modern, licht, ruim opgezet en toch sfeervol. Daarnaast is het optimaal bereikbaar vanuit alle regio’s én duurzaam. Ook dit jaar zetten we ons weer in voor een duurzaam Brandweerevent met minimale impact op het milieu. Let’s get futureproof is niet voor niets één van onze speerpunten. Zo is de locatie energieneutraal door onder andere warmte- koudeopslag en zonnepanelen. Ook maken we dit jaar weer gebruik van zoveel mogelijk biologische en streekproducten. Zelf hergebruiken we alle vlaggen van vorig jaar en maken we opnieuw gebruik van een speciale app, wat een flinke hoeveelheid papier bespaart. En mocht je nou zelf ook nog je steentje willen bijdragen: de Midden Nederland Hallen is hartstikke goed bereikbaar met het openbaar vervoer!

Bezoekadres

Thorbeckelaan 123
3771 ED Barneveld  

Contact

T 088 - 000 15 50
E info@middennederlandhallen.nl

Routebeschrijving

Routeplanner

Download de routebeschrijving (PDF)


Kosten deelname

  • Deelname vanuit de veiligheidsregio’s: € 365,- per persoon
  • Commerciële partijen betalen € 395,- per persoon

Geen btw verschuldigd


Hotel

Zoek je een hotelaccommodatie in de buurt van de Midden Nederland Hallen? Stuur dan een mail aan: info@devergaderstoel.nl
Voor een snelle afhandeling is het handig om al de volgende gegevens mee te sturen:

  • voor- en achternaam,
  • organisatie,
  • factuurgegevens,
  • aantal personen,
  • aantal nachten
  • eventuele speciale wensen

Geef in de mail aan dat de reservering voor het Brandweerevent is.


Kledingadvies

Omdat het een event voor en door de brandweer is, willen we je vragen om tijdens het event een uniform of kazernetenue te dragen. Als je hier niet over beschikt, draag je smart casual.

Covid-19

In verband met het coronavirus houden wij ons strikt aan de richtlijnen van de overheid. Bij aanmelding ontvang je kort voor het Brandweerevent van ons een mail waarin wij je nader informeren en een aantal triagevragen stellen. Ook vragen we je om tijdens het Brandweerevent de dan geldende maatregelen in acht te nemen.

Delen