Inschrijven

Hieronder vind je de tarieven voor deelname aan het Brandweercongres 2018. Let op! In sommige veiligheidsregio’s is de aanmelding voor het Brandweercongres centraal geregeld. Informeer dus eerst wat voor jouw regio van toepassing is voordat je je inschrijft. Inschrijven is mogelijk tot 1 oktober 2018.
Tip: wanneer je verzekerd wilt zijn van een hotelovernachting meld je dan zo snel mogelijk aan.

Deelname vanuit de regionale Brandweer

Per dag: € 150
Feestavond € 90
Kortingspakket € 365

Als je deelneemt vanuit de regionale brandweer, dan wordt de kosten voor deelname na afloop van het congres aan de regio gefactureerd. Je ontvangt dan zelf géén factuur bij je bevestiging. De tarieven zijn exclusief 21% BTW.


Deelname vanuit een non-profit organisatie

Per dag: € 180
Feestavond € 90
Kortingspakket € 425

Tijdens je inschrijving maak je een online betaling. Zorg ervoor dat je je creditcard of bankgegevens bij de hand hebt. De tarieven zijn exclusief 21% BTW.


Deelname vanuit een commerciële organisatie

Als bedrijf of commerciële organisatie kun je deelnemen aan het congres in de rol van sponsor. Er zijn verschillende sponsorschappen samengesteld. Neem contact op met het secretariaat (secretariaat@projektivity.com) voor de mogelijkheden.


Hotelaccommodatie

Het secretariaat heeft hotelkamers gereserveerd in diverse hotels in en nabij Zaandam. Je kunt tijdens de inschrijving een kamer reserveren. De tarieven staan op het inschrijfformulier. Schrijf je tijdig in, want het aantal kamers is beperkt.

Wij gebruiken cookies