Brandweerevent 2020

Het Brandweerevent: nét even anders

Dit jaar loopt alles anders dan gedacht. Maar als de coronamaatregelen het toelaten, gaat het Brandweerevent door. Op 8 oktober gaat dan, volgens de laatste voorschriften en maatregelen van het RIVM, een topevenement plaatsvinden. Voor de brandweer, door de brandweer en van de brandweer. Dus houd donderdag 8 oktober 2020 de hele dag en avond vrij in je agenda.


We worden in deze tijden allemaal gedwongen om anders te denken. Het ‘gewone’ leven staat even stil. Dat brengt ook veel mooie dingen. Denk aan de Webinars en online scholing. Het dwingt je om out of the box te denken en om nieuwe wegen te bewandelen.

Interactief programma

Bij het Brandweerevent hebben we er daarom voor gekozen om ons te focussen op één dag: donderdag 8 oktober 2020.  Zoals het er nu naar uitziet bieden we een unieke combinatie van zowel een fysiek als online evenement aan. Op die manier zetten we een topevenement neer dat helemaal coronaproof is. De locatie is, zoals eerder al bekend gemaakt, de Midden Nederland Hallen in Barneved. We onderzoeken nu wat de mogelijkheden zijn om dan (zo veel mogelijk) live uit te zenden. Waar mogelijk willen we een interactief programma tussen de collega’s die daadwerkelijk aanwezig zijn en de collega’s die het online volgen.

Sponsorvoorstel Brandweerevent 2020

Wij begrijpen dat veel bedrijven nu een onzekere periode doorgaan en dat de focus ligt op gezondheid en bedrijf(svoering). Ondanks de huidige situatie en onzekerheid over de toekomst gaan wij ook verder met het werven van sponsoren.

Wil je meer info of de mogelijkheden met ons bespreken? Stuur ons dan een mail.

Van delen word je rijk

Heb je een idee voor het Brandweerevent? Of ken je een project waarvan collega’s kunnen leren? Stuur ons dan een mail en laat weten wat er op het Brandweerevent 2020 zeker niet mag ontbreken.

Delen