Een kijkje achter de schermen

  • Eindhoven
  • 16 januari 2019

Het afgelopen jaar is er hard gewerkt om de processen ter ondersteuning van de repressie verder in te richten en te optimaliseren. Op 16 januari was de open middag. Medewerkers en collega’s van andere regio’s kwamen het resultaat bekijken.

Een mooi voorbeeld van de geoptimaliseerde processen is de volledige centralisatie van de werkzaamheden rondom ademluchtapparatuur op de post in Eindhoven-Centrum. Daarnaast zijn de werkzaamheden op het gebied van de servicedesk, centrale wasserij en logistiek gecentraliseerd op de post in Valkenswaard. De doelstelling is om op deze manier alle repressieve medewerkers binnen Zuidoost-Brabant op een gelijkwaardige manier ondersteuning en kwaliteit te bieden.

Nog betere service aan de werkvloer
Het doel van de open middag: met elkaar het gesprek aangaan over nog betere service aan de werkvloer. 'We zijn er trots op hoe we het afgelopen jaar samen met elkaar hebben kunnen bouwen aan onze organisatie, maar een positief kritische blik is noodzakelijk om ook in 2019 door te ontwikkelen', aldus François Peeters, programmamanager Techniek & Facilitaire Zaken - Sector Incidentbestrijding.

 

Een impressie van de locaties en uitleg

Delen