Open avond post Luyksgestel

Onze brandweercollega's in Luyksgestel vieren dat ze hun nieuwe brandweerauto hebben! Dit doen ze door op donderdag 28 juni de deuren van de brandweerpost wijd openzetten. Vanaf 19.00 uur zijn alle inwoners van Luyksgestel (en daarbuiten) welkom om een kijkje te komen nemen.

LTFO-container
Niet alleen de nieuwe brandweerauto is te zien. Wat veel mensen niet weten is dat we als post Luyksgestel nauw samenwerken met het Landelijk Team Forensische Opsporing (LTFO) van de politie. Als dit specialistische team wordt ingezet bij incidenten met gevaarlijke stoffen kan het voorkomen dat zijzelf (of hun spullen) ontsmet moeten worden. Dat is het moment dat wij als ‘ontsmetters’ opgeroepen kunnen worden. De spullen die hiervoor nodig zijn zitten in de container die in de kazerne staat. Ook deze container is op 28 juni te bekijken. 

Nieuwsgierig geworden?
Iedereen is uitgenodigd om op donderdag 28 juni vanaf 19.00 uur langs te komen. De kazerne ligt aan de Zoeferbeemd 14 in Luyksgestel. Aan de kinderen is ook gedacht deze avond. Zij zijn samen met hun ouders van harte welkom! Verder voorzien we onze gasten uiteraard van een hapje en een drankje.

Vrijwilliger worden?
Heeft de brandweer jou sowieso altijd al getrokken? Ben je ouder dan 18 jaar en verblijf je ’s avonds, ’s nachts en overdag in Luyksgestel? Maak je interesse dan kenbaar! We zijn in Luyksgestel nog op zoek naar goede vrijwilligers die ons willen komen versterken.

Hopelijk tot 28 juni!

Open avond post Luyksgestel
Zoeferbeemd 14
5575 CE Luyksgestel

Delen