Volop actie bij wervingsdag brandweerpost Uden

  • 's-Hertogenbosch
  • 05 april 2017

Hou jij van actie? Ben jij flexibel, sportief en werk je graag in teamverband? Al eens aan de brandweer gedacht? Kom naar de wervingsdag op zaterdag 22 april. Post Uden van Brandweer Brabant-Noord laat graag belangstellenden kennis maken met het brandweervak.

Wervingsdag 22 april
Bezoek de kazerne, bewonder onze voertuigen en krijg uitleg over de vaardigheden die een brandweerman/vrouw nodig heeft. Tijdens de wervingsdag op zaterdag 22 april, van 10.00 tot 16.00 uur, is er van alles te beleven in en rondom de kazerne aan de Leeuweriksweg 4 in Uden. Er zijn diverse demonstraties, zoals de bevrijding van een slachtoffer uit een autowrak. Voor de jeugd is een brandweerspringkussen en de jeugdbrandweer aanwezig. Iedereen is van harte welkom. In het bijzonder mannen en vrouwen, vanaf 18 jaar, die van actie houden en zich willen inzetten voor een veilige samenleving.

Brandweer Uden zoekt nieuwe collega’s
Naast tal van activiteiten voor het hele gezin is er op deze dag speciaal aandacht voor geïnteresseerden. Brandweer Uden zoekt namelijk nieuwe vrijwilligers. Kom jij ons team versterken? De brandweervrijwilligers staan klaar om alle informatie te geven en jullie enthousiast te maken voor het mooie vak.

Start wervingscampagne
Vandaag start de wervingscampagne met de lancering van een wervingsfilm ‘Brandweer Uden zoekt vrijwilligers’. In vogelvlucht zie je wat het werk van de brandweer inhoudt. Interesse en wil je meer weten? Kom dan naar de wervingsdag. We zien je graag op 22 april!

 

Praktische informatie

Zaterdag 22 april, tijdstip: 10.00 - 16.00 uur, locatie: Leeuweriksweg 4 in Uden. Kom met de fiets, deze kun je parkeren bij het busstation aan de overkant van de weg.

Delen