Brabant-Noord

Vacatures in Brabant-Noord

Brandweer Brabant-Noord maakt deel uit van de Veiligheidsregio Brabant-Noord en heeft 38 brandweerposten die verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse brandweerzorg in de regio. Bij Brandweer Brabant-Noord werken deels collega’s in vaste dienst maar het overgrote deel zijn mannen en vrouwen die naast hun reguliere baan ook als vrijwilliger bij de brandweer werken. Of je nu vrijwilliger of beroepsbrandweerman of -vrouw bent, je doet hetzelfde werk: branden blussen, mensen en dieren redden, ongevallen met gevaarlijke stoffen bestrijden, verkeersslachtoffers bevrijden.

Brandweervrijwilligers gezocht

De brandweer staat 24/7 paraat en daarvoor zijn vrijwilligers onmisbaar. Voel jij je betrokken bij jouw woon- en werkomgeving en wil jij je hiervoor inzetten? Dan dagen wij jou uit om te solliciteren als brandweervrijwilliger bij Brandweer Brabant-Noord!

Word brandweer bij brandweer Brabant-Noord

Openstaande vacatures

Alle openstaande vacatures staan hieronder. Staat jouw baan er niet bij, maar wil je toch solliciteren? Twijfel dan niet en stuur ons een open sollicitatie. Ook bieden wij ruimte aan studenten om stage te lopen. Heb je interesse? Stuur ons dan een motivatiebrief met CV.

Vrijwilligers gezocht!

Regio home Brabant-Noord
Plaats Brabant-Noord
Bekijk vacature
Reageer voor 31-12-2024
Opleidingsniveau VMBO
Aantal uur Tot 16 uur
Bekijk vacature
Open
Lees meer over Vrijwilligers gezocht!
Stel een vraag
Sluit stel een vraag box