Brandweer Brabant-Noord zoekt parttime hero’s

  • Berlicum
  • 10 mei 2019

Of je nu letterlijk een mensenleven redt of een dier in nood helpt, bij de brandweer ben je elke keer weer iemands held. In bijna iedereen schuilt zo’n held. Ook in jou en wellicht meer dan je denkt. Want het werken bij de brandweer is goed te combineren met je gewone baan. Zo kun je als parttime hero ook fulltime docent, ICT'er, automonteur, huisvrouw/-man of directeur zijn.

Start campagne
Vandaag start Brandweer Brabant-Noord met een nieuwe wervingscampagne 'Parttime hero gezocht'. Pilotposten Berlicum, Cuijk, Geffen, Oss en Rosmalen gaan op deze manier op zoek naar nieuwe lokale hero's. Over het campagneconcept is goed nagedacht en richt zich vooral op online media. Passend bij de tijd van nu en passend bij onze doelgroep. De campagne loopt tot en met zondag 26 mei.

In de schijnwerpers
Deelnemende posten hebben elk een eigen postlid uitgekozen als boegbeeld. Rudo werkt als brandweerman bij post Berlicum en is één van de vijf de parttime hero's. Rudo: ‘De gedachte dat je mensen kunt helpen, een stukje spanning wat erbij komt en uiteindelijk de gezelligheid die er bij de brandweer altijd is. Daar doe ik het voor!’

Delen