Open dag 30 juni brandweer Megen

  • Megen
  • 21 juni 2018

Zaterdag 30 juni organiseert brandweerpost Megen een open dag. De open dag vindt plaats in en rond de kazerne aan de Torenstraat 4 in Megen.

De deuren van de brandweerkazerne zijn tussen 13.00 uur en 17.00 uur geopend. Maak deze dag kennis met de werkzaamheden van de brandweer; bekijk het nieuwe brandweervoertuig van binnen en ontdek hoe de kazerne er na de interne verbouwing uitziet.

Als brandweer Megen willen wij zichtbaar zijn en blijven voor onze klanten in Megen/Haren/Macharen en Oijen. De brandweervrijwilligers staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Voor kinderen wordt er een parcours uitgezet met diverse brandweerspellen, waarbij zij met een stempelkaart een echt brandweerdiploma kunnen behalen. Demonstraties van het blussen van een autobrand tot technische hulpverlening bij ongevallen laten zien over welke vaardigheden een brandweerman/-vrouw beschikt.

Daarnaast kun je met al je vragen over brandveiligheid terecht bij onze collega's. Zij geven tips over een brandveilige situatie thuis en wat je kunt doen om brand te voorkomen.

Kortom, er is genoeg te beleven voor jong en oud!

Delen