Brabant-Noord

Ambassadeurstraining Brandveilig leven

In Brabant-Noord willen we inwoners, bedrijven en instellingen bewust maken van de (brand) risico’s voor hun werk- en fysieke leefomgeving. Van kinderen, jongeren tot senioren. Daarom organiseren wij de gratis training Ambassadeur Brandveilig Leven. Als ambassadeur maak je mensen bewust van brandveiligheid in hun eigen omgeving. Daarbij krijg je soms te maken met een uitdagende groep gebruikers, verminderd zelfredzame personen of een bewonersgroep met een specifieke zorgvraag. Ook bij deze doelgroepen is de kans op een brand aanwezig en de tijd voor ontruimen kort. Door hen te wijzen op de mogelijkheden en oplossingen maken we samen onze regio een stukje veiliger.

Wat leer ik tijdens deze gratis training?

Tijdens de training leer je brandrisico’s herkennen en deel je praktijkervaringen. Ook komen de onderwerpen adviseren en gedragsverandering aan bod. De training bestaat uit twee dagdelen van elk 2,5 uur. Na deelname aan beide trainingsdagen ontvang je een certificaat en een presentje. Bekijk onderstaande video voor een impressie.

Bekijk voor meer informatie ook de folder training Ambassadeur Brandveilig Leven.

Voor wie is de Ambassadeurstraining?

De training is geschikt voor iedereen die graag bijdraagt aan een (brand)veilige werk- en leefomgeving. Van een zorgverlener, mantelzorger, teammanager, familielid, buurtpreventie tot enthousiaste vrijwilligers. Wij verzorgen ook trainingen op locatie voor grotere groepen.

Hoe meld ik me aan?

Meld je aan voor de gratis training via onderstaand inschrijfformulier. In het formulier zie je wanneer het eerste deel en het tweede deel van de training wordt gegeven.

Contact

Naast het trainen van ambassadeurs, geven wij presentaties op scholen en bezoeken wij bedrijven. Bekijk op onze website het aanbod. Wil je hier meer over weten? Of een training organiseren voor meer personen op jouw locatie? Neem contact op met Specialist Brandveilig leven Bram van den Bogaard via 06 – 42 19 68 33 of mail naar brandveiligleven@brwbn.nl.

Aanmelden Training Ambassadeur Brandveilig leven Brabant-Noord

Ik meld me aan voor de volgende trainingsdagen:
Deel 1 - Training Ambassadeur Brandveilig Leven(Vereist)
Deel 2 - Training Ambassadeur Brandveilig Leven(Vereist)
Stel een vraag
Sluit stel een vraag box