Brabant-Noord

Ambassadeurstraining Brandveilig leven

In Brabant-Noord willen we inwoners, bedrijven en instellingen bewust maken van de (brand) risico’s voor hun werk- en fysieke leefomgeving. Van kinderen, jongeren tot senioren. Daarom organiseren wij de gratis training Ambassadeur Brandveilig Leven. Als ambassadeur maak je mensen bewust van brandveiligheid in hun eigen omgeving. Daarbij krijg je soms te maken met een uitdagende groep gebruikers, verminderd zelfredzame personen of een bewonersgroep met een specifieke zorgvraag. Ook bij deze doelgroepen is de kans op een brand aanwezig en de tijd voor ontruimen kort. Door hen te wijzen op de mogelijkheden en oplossingen maken we samen onze regio een stukje veiliger.

Wat leer ik in deze gratis training?

Leer brandrisico’s herkennen, deel praktijkervaringen en laat je informeren over advisering en gedragsverandering tijdens de training. De training bestaat uit twee dagdelen van elk 2,5 uur. Na deelname aan beide bijeenkomsten ontvang je een certificaat en een presentje.

Bekijk voor meer informatie de folder training Ambassadeur Brandveilig Leven.

Voor wie is de Ambassadeurstraining?

De training is geschikt voor iedereen die graag bijdraagt aan een (brand)veilige werk- en leefomgeving. Van een zorgverlener, mantelzorger, teammanager, familielid, buurtpreventie tot enthousiaste vrijwilligers. Wij verzorgen ook trainingen op locatie voor grotere groepen.

Hoe meld ik me aan?

Meld je gratis aan voor de training via onderstaand inschrijfformulier. In het formulier zie je wanneer het eerste deel en het tweede deel van de training wordt gegeven.

Contact

Naast het trainen van ambassadeurs, geven wij presentaties op scholen en bezoeken wij bedrijven. Bekijk op onze website het aanbod. Wil je hier meer over weten? Of een training organiseren voor meer personen op jouw locatie? Neem contact op met Specialist Veilig Leven Bram van den Bogaard via 06 – 42 19 68 33 of mail naar brandveiligleven@brwbn.nl.

Aanmelden Training Ambassadeur Brandveilig leven Brabant-Noord

Ik meld me aan voor de volgende trainingsdagen:
Deel 1 - Training Ambassadeur Brandveilig Leven(Vereist)
Deel 2 - Training Ambassadeur Brandveilig Leven(Vereist)
Stel een vraag
Sluit stel een vraag box