Inschrijfformulier Duivendrecht

We zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar paraat om op elk ogenblik in actie te kunnen komen. Brandweer m/v is een verantwoordelijke en soms zware taak. Want jij gaat aan het werk waar anderen wegrennen. En je moet bijvoorbeeld met slachtoffers om kunnen gaan. Want naast het uitrukken voor brand, verleen je ook assistentie bij ongevallen. Zowel overdag als ‘s nachts. 

Maandagavond

Elke maandagavond oefen je op de kazerne of op locatie zodat je deze taken goed blijft beheersen. Naast oefenen volg je twee jaar lang een avond in de week de basisopleiding voor manschap. 

Beschikbaarheid

Je bent beschikbaar wanneer het jou uitkomt. Overdag, in de avond- en nachturen of beide.

Wij bieden

Je werkt in een team, samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de inzet. Je ontvangt naast een vaste jaarvergoeding een vergoeding voor het oefenen en inzetten. Je bent voor al je werkzaamheden voor de brandweer goed verzekerd. 

Werkgever

Als je overdag beschikbaar bent is het belangrijk dat je eventuele werkgever achter je keuze staat. Je werkgever kan ook profiteren van het feit dat je vrijwilliger bent. Met het diploma brandwacht is een cursus bedrijfshulpverlening overbodig. En door je kennis en ervaringen die je opdoet kun je collega's en werkgever informeren over brandrisico's en brandveiligheid. 

Meer informatie

Interesse? Of wil je meer informatie over de vrijwillige brandweer? Neem dan contact op met de kazerne, tel. 020-49 633 33. Of bekijk de algemene website en weblog van kazerne Duivendrecht.

De gegevens die je met dit formulier naar ons stuurt worden niet opgeslagen en bewaard in een database.

Delen