Inschrijfformulier Amstelveen

Kazerne Amstelveen is een gecombineerde kazerne met zowel beroepscollega's als vrijwilligers. De vrijwilligers worden breed ingezet, ter ondersteuning van de beroepscollega's en als specialisten met bemannen van Speciale voertuigen zoals bijv: bijzondere blusmiddelen - container, schuimblusvoertuig, commando (COH) container, etc. 

Maandagavond

Elke maandagavond oefen je op de kazerne of op een locatie zodat je deze taken goed blijft beheersen. Naast oefenen volg je twee jaar lang één avond in de week en/of op zaterdag de basisopleiding voor manschap. 

Piket

We zoeken voor Amstelveen vooral mensen die overdag beschikbaar en binnen 5 minuten aanwezig kunnen zijn. Maar ook in de avond- en nachturen en in het weekend, piketdiensten kunnen draaien.

Wij bieden

Je werkt in een team ; samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de inzet. Je ontvangt naast een vaste jaarvergoeding een vergoeding voor het oefenen en inzetten. Bij alle werkzaamheden voor de brandweer ben je goed verzekerd. 

Werkgever

Als je overdag beschikbaar bent is het belangrijk dat je eventuele werkgever achter je keuze staat. Je werkgever kan ook profiteren van het feit dat je vrijwilliger bent. Met het diploma brandwacht is een cursus bedrijfshulpverlening overbodig. Door de  kennis en ervaringen die je opdoet kun je je collega's en werkgever informeren over brandrisico's en brandveiligheid. 

Meer informatie 

Interesse? Of wil je meer informatie over de vrijwillige brandweer? Neem dan contact op met Coördinator Vrijwilligers, F. Kuiper, tel. 020-5556965.

Of bekijk de weblog van kazerne Amstelveen.

Delen