Contactformulier Duivendrecht

We zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar paraat om op elk ogenblik in actie te kunnen komen. Brandweerprofessional m/v is een verantwoordelijke en soms zware taak. Want jij gaat aan het werk waar anderen wegrennen. Naast het uitrukken voor brand, verleen je ook assistentie bij ongevallen. Zowel overdag als ‘s nachts. Maar daar krijg je ook veel voor terug: teamwork, gezelligheid, ontwikkeling, dankbaarheid, sportfaciliteiten op de kazerne en specialisaties binnen de brandweer die in je vaste baan handig kunnen zijn (instructeur, leerwerkplekbegeleider, bevelvoerder, chauffeur).

Maandagavond

Elke maandagavond oefen je op de kazerne of op locatie zodat je vakbekwaam blijft. Naast oefenen volg je ruim een jaar lang de basisopleiding voor manschap A. De ene week een avond doordeweeks en de week erop een ochtend & middag op de zaterdag.

Beschikbaarheid

Je bent beschikbaar wanneer het jou uitkomt. Overdag, in de avond- en nachturen of beide.

Wij bieden

Je werkt in een team; samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de inzet. Je ontvangt naast een vaste jaarvergoeding een vergoeding voor oefenen, inzetten en je opleidingsuren. Je bent voor al je werkzaamheden voor de brandweer goed verzekerd. 

Werkgever

Het is belangrijk dat je eventuele werkgever achter je keuze staat. En je werkgever kan ook profiteren van het feit dat je vrijwilliger bent. Met het diploma Manschap A is een cursus bedrijfshulpverlening overbodig. En door de kennis en ervaring die je opdoet kun je collega's en werkgever informeren over brandrisico's en brandveiligheid. Werk je in de buurt van de kazerne? Dan komen wij graag in contact met je werkgever, zodat je ook tijdens je werk inzetbaar kan zijn voor de kazerne.

Meer informatie

Interesse of heb je een vraag aan ons? Via het onderstaande formulier kan jij je gegevens achterlaten en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Contact Us

Delen