Contactformulier Amstelveen

Kazerne Amstelveen is een gecombineerde kazerne met zowel beroepscollega's als vrijwilligers. De vrijwilligers worden breed ingezet, ter ondersteuning van de beroepscollega's en als specialisten in het bemannen van speciale voertuigen zoals de bijzondere blusmiddelencontainer, het schuimblusvoertuig, de commandocontainer (COH), etc. 

Maandagavond

Elke maandagavond oefen je op de kazerne of op een locatie zodat je deze taken goed blijft beheersen. Naast oefenen volg je anderhalf jaar lang één avond in de week en op zaterdag de basisopleiding voor manschap A. 

Piket

We zoeken voor Amstelveen vooral mensen die overdag beschikbaar en binnen 5 minuten aanwezig kunnen zijn. Maar ook in de avond- en nachturen en in het weekend piketdiensten kunnen draaien.

Wij bieden

Je werkt in een team; samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de inzet. Je ontvangt naast een vaste jaarvergoeding een vergoeding voor oefenen, opleiding en inzetten. Bij alle werkzaamheden voor de brandweer ben je goed verzekerd. 

Werkgever

Het is belangrijk dat je eventuele werkgever achter je keuze staat. Je werkgever kan ook profiteren van het feit dat je vrijwilliger bent. Met het diploma Manschap A is een cursus bedrijfshulpverlening overbodig. Door de  kennis en ervaring die je opdoet kun je je collega's en werkgever informeren over brandrisico's en brandveiligheid. 

Meer informatie 

Interesse? Of wil je meer informatie over de vrijwillige brandweer? Laat je gegevens hieronder in het formulier achter, dan nemen we contact met je op om kennis te maken en zodat je een keer langs kan komen tijdens een oefenavond.

Bekijk ook de weblog van kazerne Amstelveen.

Contact Us

Delen