Open sollicitatieformulier

Persoonlijke gegevens

Contactgegevens

Opleiding en ervaring

Bijlagen

Upload hier je cv, je motivatiebrief en een kopie van het diploma van de door jou hoogst afgeronde opleiding.

Aanvullende informatie

Brandweer Amsterdam-Amstelland hecht grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met je gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij verstrekken geen informatie aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Wij streven naar een goede afspiegeling van de maatschappij in ons personeelsbestand. Iedereen ongeacht geslacht, overtuiging of afkomst is welkom te reageren.

Let op!

Thans worden de werkzaamheden verricht in een werkrooster van 24 uur, afgewisseld met een beperkt aantal dagdiensten. De invulling van het werkrooster kan in de toekomst veranderen, je dient je hiervan bewust te zijn en hier aan mee te werken.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door Brandweer Amsterdam-Amstelland en worden opgenomen in onze database.

De gegevens die je met dit formulier naar ons stuurt worden na 5 dagen van de server verwijderd. Je kunt je gegevens inzien, laten wijzigen of laten verwijderen. Bekijk hiervoor de Privacy verklaring

 

 

Wij gebruiken cookies