Sollicitatieformulier brandweerprofessional

Persoonlijke gegevens

Contactgegevens

Opleiding en ervaring

Bijlagen

Upload hier je cv, je motivatiebrief en een kopie van het diploma van de door jou hoogst afgeronde opleiding.

Aanvullende informatie

Brandweer Amsterdam-Amstelland hecht grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met je gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij verstrekken geen informatie aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Wij streven naar een goede afspiegeling van de maatschappij in ons personeelsbestand. Iedereen ongeacht geslacht, overtuiging of afkomst is welkom te reageren.

Let op!

Je krijgt een aanstelling voor 36 uur per week die worden verdeeld over 24-uursdiensten, 9-uursdiensten en dagdiensten. Houd er rekening mee dat je met al deze diensten te maken krijgt. In september 2019 start onze selectieprocedure en we hopen je daarvoor uit te kunnen nodigen. Vul het formulier in, zorg dat je alle gevraagde documenten meestuurt, en wie weet tot dan!

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door Brandweer Amsterdam-Amstelland en worden opgenomen in onze database.

De gegevens die je met dit formulier naar ons stuurt worden na 5 dagen van de server verwijderd. Je kunt je gegevens inzien, laten wijzigen of laten verwijderen. Bekijk hiervoor de Privacy verklaring