Aanmelden oefensporttest

Blok zaterdag 29 juni maar alvast in je agenda. Dan is namelijk hét moment om erachter te komen of het brandweervak iets voor je is!

Als je solliciteert op een baan als brandweerprofessional moet je een selectieprocedure door. De hindernisbaan – die je de 18e kunt oefenen - vormt samen met hardlopen, zwemmen en krachttraining een van de eerste selectieonderdelen. Namelijk, de sporttest.  

Tijdens de oefensporttest kun je ervaren hoe de test eraan toe gaat, wat er van je verwacht wordt én je gaat naar huis met een dosis nuttige tips zodat je straks extra goed voorbereid aan de start van de echte sporttest staat.

Na het oefenen vertellen we je alles over de volledige selectieprocedure en over de functie fulltime brandweerprofessional. En heb je vragen? Vuur ze op ons af!

Enthousiast en voldoe je aan de eisen (check het eisen-lijstje op deze pagina)? Vul onderstaand formulier in. Je aanmelding is definitief als je van ons een bevestiging hebt gekregen. Dan weet je direct hoe laat en waar je moet zijn.

De gegevens die je met dit formulier naar ons stuurt worden na 5 dagen van de server verwijderd. Je kunt je gegevens inzien, laten wijzigen of laten verwijderen. Bekijk hiervoor de Privacy verklaring