15 september Veiligheidsmarkt Dappermarkt Amsterdam

Zet 'm maar alvast in je agenda! Zondag 15 september organiseert kazerne Victor van 10 tot 16 uur voor het eerst in stadsdeel Oost een Veiligheidsmarkt. Kom je ook?

Samenwerking van diverse hulpdiensten staat centraal
Diverse landelijke en regionale hulpdiensten - zoals de politie, ambulance, reddingsbrigade en de dierenambulance - laten op een spectaculaire manier zien wat hun werk precies inhoudt en hoe zij samenwerken. Het evenement is geschikt voor alle leeftijden. Voor iedereen is er van alles te doen en te beleven.

Demonstraties
De hele dag door zijn er diverse demonstraties. Je kunt zien hoe een auto wordt open geknipt, je kunt leren reanimeren en nog veel meer!

Voor de kids
Voor kinderen staat er een springkussen en zijn er leuke spelletjes. Ook is het mogelijk om in de hulpverleningsvoertuigen te kijken en met de autoladder omhoog te gaan!

Veiligheidsmarkt @ de Dapperstraat
De veiligheidsmarkt wordt op de Dapperstraat in Amsterdam-Oost gehouden op de Dappermarkt.

Bereikbaarheid
Vanaf het centraal station kun je met tram 14 richting het Flevopark, halte Alexanderplein. Tramlijn 1 en 3 stoppen aan het begin van de Dapperstraat. Daarnaast is station Amsterdam Muiderpoort ook om de hoek. Parkeermogelijkheden in Amsterdam Oost zijn beperkt. Parkeerkosten zijn 6 euro per uur.

Veiligheidsmarkt

Waar: Dapperstraat
Wanneer: Zondag 15 september
Hoe laat: van 10 tot 16 uur

Kom jij ook?

Delen