Img 2506 1562212882

Kazerne Uithoorn

Welkom op de pagina van Kazerne Uithoorn!

De brandweer van Uithoorn is een enthousiaste en goed opgeleide groep van momenteel 30 vrijwilligers die de werkzaamheden voor de brandweer naast hun normale baan uitvoeren, dit houd in dat wij via een pager opgeroepen kunnen worden bij een incident.
24 uur per dag,  7 dagen per week, en 365 dagen per jaar staan wij voor de inwoners van de gemeente Uithoorn en omgeving klaar.
Wij als vrijwilligers zijn beslist geen ‘amateur brandweerlieden’, onze opleiding is precies hetzelfde als bij beroepsbrandweermensen.

Natuurlijk ruk je als brandweerman/-vrouw uit voor brand, maar je wordt ook opgeroepen om assistente te verlenen bij bijvoorbeeld ongevallen, reanimatie's, openen van deuren, afhijsen van patienten en nog veel meer.
Een zeer breed takenpakket dus, alle verschillende werkzaamheden dienen daarom goed beoefend te worden, dit gebeurt tijdens de oefenavonden op woensdagavond.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's, wist je dat je als vrijwilliger bij de brandweer een goede vergoeding per uur ontvangt voor de opleidingsuren, het oefenen en de inzetten?

Met 17 kazernes in totaal zorgen wij voor de veiligheid in de regio Amsterdam - Amstelland. Wil jij echt iets betekenen voor je medeburger maar heb je nog niet eerder nagedacht over de brandweer ? Loop eens binnen of neem contact met ons op.

Kazerne Uithoorn is gevestigd aan de Zijdelweg 1, 1421TB Uithoorn

Telefoon  020 – 555 6190,
Contactpersoon: Nico Theuns 
Email: brandweeruithoorn@live.nl

 

 

Kazerne Uithoorn
Zijdelweg 1
1421 TB Uithoorn
020 – 555 6190

Miljoenen gezichten. Eén plek. Nergens zoveel te beschermen.

  • Wij zijn Brandweer Amsterdam-Amstelland Wij zijn Brandweer Amsterdam-Amstelland

Is jouw huis brandveilig?

Maak een afspraak voor een woningbezoek voor advies op maat én een gratis rookmelder!

Social media kazerne Uithoorn

Andere brandweerlocaties in de buurt

Delen