Website van het jaar verkiezing

Nog niet gestemd? Vandaag sluit de stembus. Stem op Brandweer.nl

  • Nederland
  • 16 oktober 2018

Brandweer.nl gaat voor de titel ‘website van het jaar 2018’
Met brandweer.nl zijn wij genomineerd voor 'De website van het jaar' in de categorie Overheid. Daarvoor hebben wij zoveel mogelijk stemmen nodig. Dus: ‘stem op ons en vraag vrienden, familie en kennissen ook te stemmen’. Dat kan nog tot 15.00 uur vandaag op 23 oktober op websitevhjaar.nl/vote/brandweer/index.html

En stem zelf ook!

Vergeet niet om je stem te bevestigen! Je ontvangt een mailtje die je moet bevestigen. Controleer je e-mailadres (check ook de ongewenste mail!)

Laatste dag, laatste kans

Heb je nog niet gestemd? Het kan alleen vandaag nog tot 15.00 uur. Stem op ons voor de beste website van 2018. Laat je horen!

stem op ons

Een terugblik

Achtergrond

Dit jaar wordt de verkiezing voor de achttiende keer gehouden. De Website van het Jaar Verkiezing is dé jaarlijkse publieksstemming waar de beste en de populairste sites werden gekozen. Binnen 37 categorieën kiest het Nederlands publiek de favoriete sites op inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie. Per categorie zijn er twee prijzen gewonnen:

  1. De beste website: de site met de hoogste gemiddelde score voor inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie
  2. De populairste website: de site met het hoogste aantal stemmen

De overall winnaar is de website met de beste relatieve beoordeling en mag zich Dé Website van het Jaar 2018 noemen. In 2017 was de website van de brandweer de beste site in de categorie overheid

Folders brandveiligheid

Bekijk onze folders over hoe je brand kunt voorkomen en wat je moet doen als het dan toch mis gaat. De folders zijn er in meerdere talen.

header studenten.JPG

Delen