Top of this page
Skip navigation, go straight to the content

Kazerne Aalsmeer

I love aalsmeer

Word vrijwilliger in Aalsmeer

Ben je ouder dan 18, sportief, een teamspeler en maatschappelijk betrokken? Heb je hart voor je medeburgers? En kan je binnen twee maximaal vijf minuten bij ons op de kazerne zijn? Dan zijn we op zoek naar jou! Want misschien ben jij wel geschikt voor een ‘parttime baan' bij ons.

AalsmeerVrijwilliger bij de brandweer, wat houdt dat in?

We zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar paraat om op elk ogenblik in actie te kunnen komen. Brandweer m/v is een verantwoordelijke en soms zware taak. Want jij gaat aan het werk waar anderen wegrennen. En je moet bijvoorbeeld met slachtoffers om kunnen gaan. Want naast het uitrukken voor brand, verleen je ook assistentie bij ongevallen. Zowel overdag als ‘s nachts.

 

Maandagavond

Elke maandagavond oefen je op de kazerne of op locatie zodat je deze taken goed blijft beheersen. Naast oefenen volg je twee jaar lang een avond in de week de basisopleiding voor manschap.

Piket

We zoeken voor kazerne Aalsmeer vooral vrijwilligers die overdag/avond beschikbaar zijn.

Wij bieden

Je werkt in een team, samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de inzet. Je ontvangt naast een vaste jaarvergoeding een vergoeding voor het oefenen en inzetten. Je bent voor al je werkzaamheden voor de brandweer goed verzekerd.

Werkgever

Als je overdag beschikbaar bent is het belangrijk dat je eventuele werkgever achter je keuze staat. Je werkgever kan ook profiteren van het feit dat je vrijwilliger bent. Met het diploma brandwacht is een cursus bedrijfshulpverlening overbodig. En door je kennis en ervaringen die je opdoet kun je collega's en werkgever informeren over brandrisico's en brandveiligheid.

Meer informatie 

Interesse? Of wil je meer informatie over de vrijwillige brandweer? Neem dan contact op met de kazerne, tel. 0297-326959. Of bekijk de algemene website van kazerne Aalsmeer hier.

Button meld mij aan

 

 

naar boven